LBS logo

LBS MAMA

LBS Music and Media Awards är LBS Kreativa Gymnasiets egna gala för musik-, design- och medieelever. Det stora eventet samlar över 400 kreativa LBS-elever från hela Sverige som visar upp sina arbeten och tävlar om priser under en livad eftermiddag. LBS MAMA 2023 arrangeras på Culturum i  Nyköping den 30 mars.

Under galan tävlar eleverna i kategorier som bästa spelfilm, bästa landskapsfotografi, bästa musikproduktion elektronisk och bästa produktdesign. 

SE LBS MAMA 2022 ⭐️

Missade du liveinspelningen av LBS Music and Media Awards 2022? Se den här!

 


Några av vinnarna 2022!

Klicka dig vidare via prickarna nedan för att se några av årets vinnande bidrag i kategorierna foto och grafisk design.

Bästa digital bildbehandling

”Bra idé och väl genomarbetad bild. En dystopisk värld som känns realistisk in i minsta detalj!”

Vinnare: William Fidler – LBS Lund

Bästa reportagefoto

”Hög teknisk kvalité och ett enhetligt estetiskt uttryck. Bilderna är varierade och har en fin tonskala. Ett välgjort och intressant arbetsplatsporträtt!”

Vinnare: Morteza Alizadeh – LBS Stockholm Södra

Bästa Grafisk profil, lokal pizzeria

”Snygg i sin enkelhet på ett stilrent och välarbetat sätt. Lätt att tyda. Väl valda färger i sin kombination, som passar för pizza. Hela profilen känns väldigt sammanhängande på ett snyggt sätt. Vi hade gärna käkat pizza här.”

Vinnare: Alexander Trunk – Mediegymnasiet by LBS Göteborg

Bästa Marknadsmaterial för ideell förening

”Profilen ger ett modernt och ungt intryck, med tydlig inriktning på sin målgrupp. Färgerna utstrålar harmoni. Logotypen leder tankarna till en växande dialog. Stilren och luftig design, vilket gör att man tydligt ser budskapet.”

Vinnare: Bianca Kvarnäs Vilhelmsson – LBS Lund

Bästa Affisch – tema normkritik

En enkel men välgjord design med ett bra budskap. Snyggt balanserad när det gäller komposition, färg och typsnitt. En affisch som passar överallt: på gatan, i hemmet och i butiken.”

Vinnare: Andy Wu – LBS Kristianstad