LBS logo

VI SES TILL HÖSTEN!

Kan jag börja på LBS?

Vi har fortfarande platser kvar på våra program. Är du intresserad av att söka till oss? Kontakta vår rektor Magnus så hjälper han dig. Mejla: magnus.andersson2@lbs.se

Om du vill se steg för steg hur antagningen fungerar och hur du ändrar ditt val under sommaren så finns mer information på gymnasieantagningen.
Vi som skola tar över antagningen till hösten

 


Hej på dig nya etta, så kul att du har sökt till vår kreativa skola! Nu när du är en av oss vill vi ge dig lite mer info om när vi börjar och vad du kan förvänta dig. Först å främst, den 1 juli är antagningen klar och du kan gå in och tacka ja till utbildningen på antagningswebben. Första dagen i skolan är den 16 augusti kl 8.20 – vi ser fram emot att träffa dig!

 

Din första tid på skolan kommer innehålla många sociala inslag för att du ska lära känna dina nya klasskompisar, men också alla andra elever på skolan. Den här tiden är viktig och det är många minnen och vänskapsband som skapas, ta tillfället i akt och njut av ditt nya liv på gymnasiet.

 

Våra unika lokaler, som även kallas för lokstallarna, ligger nära Växjö Resecentrum, vilket gör det enkelt att pendla. Vi är glada att kunna berätta att vi även kommer expandera till höstterminen, vilket innebär att vi får ännu mer plats till bl.a. utrymme att hänga och att vara kreativa i.

Magnus Andersson, rektor

Ta en 3D-titt!