• I höst öppnar LBS i Växjö
  • Har du en fråga?
  • Välkommen till oss!

VÄLKOMMEN TILL LBS VÄXJÖ

Hösten 2017 kommer bli den första terminen för nystartade LBS i Växjö, men redan till våren kan du söka till skolan. LBS är skolan för dig som vill utvecklas kreativt i en givande miljö och som är ute efter högskolebehörighet. Våra teknik- och estetprogram är inriktade på skapandeprocessen och har rötter inom spelens värld. Våra lokaler på Regementsgatan 9 (ca 5 min promenad från Centralstationen) kommer att vara utrustade med all modern teknik som krävs för våra utbildningar.

Har ni några frågor om LBS? Vänligen kontakta Anders Johnsson på 0705-500 234 eller vaxjo@lbs.se.

 

 

VIP – följ med till LBS Game Awards!

Om du sökt till vår skola är du välkommen att följa med till vårt årliga event LBS Game Awards i Jönköping den 23 maj. Under dagen tävlar våra kreativa elever i flera olika kategorier så som bästa spel och bästa grafik. Vi vill gärna bjuda in dig att delta som VIP-gäst på eventet.

Om du vill få en känsla för vad du kan förvänta dig som elev på LBS och samtidigt uppleva en fantastisk dag, så är det här en chans du inte får missa! Din/dina vårdnadshavare är självklart välkomna att följa med.

Anmäl dig till anders.johnsson@lbs.se

Bussen kommer att avgå kl 9.00 från LBS Växjö, påRegementsgatan 9. Vi kommer hem igen cirka 17.30.

Testa att vara elev för en dag

Är du nyfiken på hur det är att gå på en LBS-skola? Nu kan du prova på att vara elev för en dag antingen på LBS Jönköping eller LBS Halmstad. Vi ses!

LBS Jönköping
Spelutveckling och systemutveckling tisdag 16/5
Spelgrafik tisdag 16/5
Grafisk design måndag 15/5

LBS Halmstad
Spelutveckling varje tisdag
Spelgrafik varje onsdag

Kontakta vår rektor Anders Johnsson så bokar vi in dig!
anders.johnsson@lbs.se / 042-21 09 55