LBS logo

Har flödarkreativitet och idéer

LBS finns i kreativa lokaler på Träslövsvägen. I vår gymnasieskola finns salar och medieutrustning som ska hjälpa dig uppnå din fulla potential inom ditt intresse. Spana in vår E-sportssal där våra E-sportare kör sina matcher och utbildningar, se vår studio för våra musikstudenter och vår matsal genom att ta en digital tour av våra lokaler.

 

Hos oss får du hänga med proffsiga och engagerade lärare som alla gör sitt bästa för att du ska nå dina mål och drömmar. Vi tror att du skulle trivas och hoppas att även du vill bli LBS:are och plugga på något av de spännande, högskoleförberedande program vi erbjuder – som du kan läsa mer om här.

 

Vi har samarbeten med olika idrottshallar och föreningar runt om i Varberg. Du som elev kan förvänta dig att få prova på varierande idrotter, allt från klättring, ishockey, boule till att träna på gym!

Vad händer på LBS?

LBS Media and Music Awards


Det här är vår stora "oscars-gala" för programmen inom media musik och design. 400 elever hyllar varandras arbete med pokaler och hurrarop!

LBS GameAwards


LBS Gameawards är vår stora gala inom spelgrafik och speldesign. 400 elever träffas för att tävla i de olika kategorierna och ha en superkul dag.

LBS E-sports Awards


Varje vår samlar vi våra E-sportare för en dag med gaming, föreläsningar och närkontakt med e-sports eliten. Är du med nästa gång?

LBS:are berättar om LBS!

Hör våra fantastiska elever berätta om vad de tycker om LBS och skolan! 😊

 

Möt rektorn på LBS Varberg

Hej, jag heter Maria och är TF Rektor på skolan. Det som är typiskt för LBS är närheten mellan elever och personal och den kreativa miljön på skolan. Stämningen präglas av ömsesidig respekt, värme och humor. Våra elever är trygga och tycker att relationen till lärarna är en av de bästa sakerna med skolan.

Efter tre år hos oss vill jag att du ska känna att du haft möjligheten att växa. Både som person och inom den inriktning du valde. Många tänker att gymnasievalet avgör framtiden men så behöver det inte alls vara. På LBS i Varberg är alla utbildningar högskoleförberedande.

Oavsett om du har ett starkt intresse eller bara är nyfiken på våra kreativa utbildningar så är du varmt välkommen till oss!

/Maria Lissmatz

 

Antal elever på skolan

134