LBS logo

DIGITALT ÖPPET HUS

Vi svarar på dina frågor! 💭

Vi ser fram emot att träffa er på våra öppna hus, men vi har även dragit igång den här sidan så vi kan visa upp vår skola digitalt. Det här är ditt Go-To-place för all möjlig information om oss och vad som händer på LBS Varberg. 💜

Videon nedan svarar på frågor om vår skola, våra program och kring gymnasievalet. Psst, videon är interaktiv! Det betyder att du kan navigera genom att välja just den personen du vill prata med. Se introt (eller skippa det om du vill), och efter det kan du välja den inriktning du är intresserad av att veta mer om – valet är ditt!  😄


Ta en 3D-titt

Välkommen till vår superläckra skola som är nyrenoverad helt enligt LBS Kreativa Gymnasiets inredningskoncept. Allt för att inspirera våra elever att tänka utanför boxen och våga skapa fritt.

Du hittar våra foto- och filmelever i studion, musikelever som både kör ensemble och sitter i kontrollrummet. E-sportelever httar du i vår välutrustade e-sportsal, eleverna i spelgrafik och grafisk design målar i vår bildsalar och illustrerar med ritplatta. Spelutvecklarna programmerar sina spel och systemutvecklarna testar nya idéer på webben. Kreativiteten flödar verkligen hos oss!

Våra lokaler ligger på Träslövsvägen 58 centralt i Varberg. 😁


Elevarbeten

Våra elever är kreativa genier som har stort intresse för sina utbildningar. Nedan kan du se ett urval av vad våra elever har skapat under sin gymnasietid tid hos oss:

Musikproduktion

Exempel på flera produktioner och musik som har skapats i verkliga projekt.

Grafisk design

Exempel på flera produkter inom grafisk design.

Spelgrafik & Spelutveckling
Speltrailer för ett spelprojekt av Spelutveckling och Spelgrafik.

VÅRA PROGRAM