Information för tvåor och treor!

Hej och välkommen till LBS läsåret 2017-2018!

Hoppas du har haft en skön sommar och längtar tillbaka till LBS! Här kommer lite information som du kan ha nytta av inför starten.

Vi startar 
22 augusti kl 10:00 på LBS (Ettorna börjar 21 augusti kl 09:00)

Personal
Det är inte några större förändringar på personalsidan. Dock kan det vara så att några av er kommer få byta klassföreståndare av olika anledningar. Stefan Tidlund släpper SG/GD 16 och blir istället klassföreståndare för SG15. Johan Frendberg kommer ta över MU/ME 16 och Susannah Ståhl blir då klassföreståndare för SU17. Jonas Galatius kommer fortsätta vara klassföreståndare för MU15 och Martin Dejevik tar över ME15.

Lili Macaluso är ny lärare på skolan och hon kommer undervisa i Svenska 1, Engelska 5 och 6 samt Svenska som andra språk. Vi letar fortfarande efter lärare i Matematik 2b och vi kommer presentera hen vid skolstart.

Vår skolsköterska Therese Reinesdotter är tjänstledig under höstterminen och vi kommer få in en vikarie istället.

Ny elev
MU16 kommer få en ny elev i klassen och du kommer självklart ta väl emot honom.

Vi målar och fräschar upp skolan
Vi kommer att få nya möbler i några salar och allmänna utrymmen. I början på augusti kommer vi få konstgräs på elevytan vid soprummet på plan ett. Skåpen som stod där finns nu på plan tre. Just nu pågår det målning, städning och fönsterputsning och vi ser fram emot en ännu finare skola.

Ha en härlig fortsatt sommar så ses vi i augusti.

Asgeir