LBS logo

VÄLKOMMEN TILL LBS STOCKHOLM SÖDRA

LBS finns på Campus Södermalm!

LBS Stockholm Södra ingår i Campus Södermalm som ligger precis vid Skanstull. Här får du tillsammans med andra LBS:are skapa och lära dig ditt kreativa intresse i helt nya creator spaces.

Campus Södermalm har luftiga nyrenoverade lokaler där allt en skola behöver ingår. Vi har egna rymliga idrottssalar, ett välfyllt café, ett skolbibliotek med anställd skolbibliotekarie och bemannad reception hela skoldagen. Utöver allt detta har vi även ett eget restaurangkök med skickliga kockar som lagar maten på plats varje dag. Lunchen serverar minst tre olika rätter per dag, bakar bröd dagligen och det finns även en salladsbuffé. På Campus finns det flera hängytor där elever kan umgås mellan raster och efter skoltid.

Vi hoppas verkligen att du hittar rätt utbildning för just dig. Vill du ha en kul gymnasietid full med kreativt skapande och samtidigt vara förberedd för framtidens kreativa branscher och vidareutbildningar när du pluggat klart, är vi skolan för dig. Vårt jobb är att hjälpa dig bli grym inom ditt unika intresse så att du efter gymnasiet kan gå ut och sätta siktet mot ditt drömjobb.


Våra program

Alla program på LBS är högskoleförberedande oavsett om du väljer en av våra tekniska utbildningar eller något av våra estetiska program så ger de behörighet för studier på Universitet eller högskola

Stories

Se alla stories

Välkommen till LBS Stockholm Södra

Vi utbildar dig för framtidens kreativa branscher. LBS är det självklara gymnasievalet för dig som är intresserad av en kreativ framtid och som vill ha högskolebehörighet efter gymnasiet. På LBS får du bästa möjliga förutsättningar att kunna påverka din egen framtid och lyckas i framtidens kreativa branscher. Med kunskap, självförtroende, trygg skolmiljö och motivation är detta möjligt.

 

Program på LBS Stockholm Södra

På LBS Stockholm Södra erbjuder vi gymnasielinjerna teknikprogrammet och estetiska programmet. Inom ramarna för de nationella programmen har vi fördjupningar inom Foto & film, Grafisk design, Media-beteende, Spelgrafik, Spelutveckling och App- och webbutveckling. Du kan passa på att läsa mer om skolan här!

 

Adress

Tullgårdsgatan 12

116 68 Stockholm