LBS logo

Här flödarkreativitet och idéer

Skolan finns i kreativa lokaler på Tomtebodavägen 3 i Solna. Hos oss får du hänga med proffsiga och engagerade lärare som alla gör sitt bästa för att du ska nå dina mål och drömmar. Vi tror att du skulle trivas och hoppas att även du vill bli LBS:are och plugga på något av de spännande, högskoleförberedande program vi erbjuder.

 

Vill du se mer av våra lokaler digitalt? Ta en kik här.

 

I Stockholm finns mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med såväl e-sport som spelbranschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du ges en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en karriär inom grafik-, system-, e-sports- eller spelbranschen.

test 1

Cool, kreativ och trygg.

Hej, jag heter Stefan och är rektor på skolan. LBS kännetecknas av en kreativ och trygg miljö där alla, oavsett om man är elev eller personal, får vara precis den man är. Stämningen på skolan är lugn, glad och öppen. Elever som börjar hos oss känner att de hittat hem då de har liknande intressen.

Det bästa med LBS är självklart våra elever. Att varje dag få möta nyfikna och trevliga individer som alla brinner för kreativitet och upplevelser av olika slag gör att jag varje dag går till jobbet med ett leende på läpparna.

Efter ditt sista år vill jag att du som elev känner att du har tagit ett stort steg mot dina drömmar och att du fått de verktyg och den grund du behöver för att kunna studera vidare och för att få ett bra liv.

Varmt välkommen till oss!

/Stefan Säll

 

Antal elever på skolan

360

Vad händer på LBS?

test 2

Media and Music Awards


Det här är vår stora "oscars-gala" för programmen inom media musik och design. 400 elever hyllar varandras arbete med pokaler och hurrarop!

test 3

GameAwards


LBS Gameawards är vår stora gala inom spelgrafik och speldesign. 400 elever träffas för att tävla i de olika kategorierna och ha en superkul dag.

test 4

Hangout med HeatoN


Varje vår samlar vi våra E-sportare för en dag med gaming, föreläsningar och närkontakt med e-sports eliten. Är du med nästa gång?

test 5

Hej på dig!

Välkomna till coolaste skolan med fräscha miljöer och bra lärare. På LBS Stockholm Norra har vi alla nånting gemensamt: spel, teknik, bild och populärkultur och det märks på både lektionerna och på rasterna. Här kommer du att trivas och tillsammans så kommer vi inspirera varandra och vara kreativa!

/Eleverna på LBS Stockholm Norra

Skolan med ett ord

sweet!