LBS logo

Välkommen!

Välkommen till LBS Stockholm Norra

Den här sidan är för dig som redan sökt till oss inför hösten och redan nu längtar efter mer information om skolan och skolstarten. Längre ner berättar rektor Karl Martin mer om vad som kommer hända i augusti när vi drar igång. Men kanske vill du innan dess veta mer om hur vi jobbar på LBS och vilka program vi har.

 

LBS Stockholm Norra är skolan för dig som vill starta resan mot framtidens kreativa branscher. Vi brinner för att elever ska få möjlighet att utvecklas i en trygg men samtidigt utmanande miljö. Vi arbetar väldigt kreativt och försöker alltid koppla ihop olika ämnen och kurser. Det gör det lättare för dig att lära dig hur olika ämnen och kunskaper kan kombineras i projekt som mer liknar uppgifter från branschen.

 

Har du några frågor om skolan innan du ska börja hos oss, tveka inte att kontakta TF rektor Karl Martin: karlmartin.duke@lbs.se


Kontakta oss

Behöver du hjälp eller vill fråga oss något under sommaren? Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan.


Ta en rundtur i våra lokaler

Vi gissar att du redan varit hos oss på besök eller kanske har du sett skolan via våra kanaler på social? Har du inte haft möjlighet, vill friska upp minnet eller kanske visa din nya skola för familj och vänner så finns en 360 film på hur våra lokaler ser ut längre ner, check it out!

 

 

Här kan du promenera igenom lokalerna digitalt, ungefär som ett virtuellt öppet hus. Visste du förresten att vi har tagit fram ett speciellt inredningskoncept för att inspirera er elever i vardagen? Miljön vi befinner oss i ska vara utformad för att främja de kreativa processerna vi jobbar med på skolan.

LBS MAMAMedia and music awards

LBS Media And Music Awards är vår stora ”oscars-gala” för programmen inom media, musik och design. 400 elever hyllar varandras arbete med pokaler och hurrarop!

 


LBS ESAE-sport awards

På LBS Esport Awards samlas vi E-sportare för en dag med gaming, föreläsningar och närkontakt med e-sports eliten. Som Esportare kommer du få vara med på vårt exklusiva LBS ESA-event.

Senaste LBS ESA-eventet live-streamades via Twitch där elever tävlade om prisert värda 50 000 kronor. Eventet kördes på distans och nedan ser ni finalen i WOW mellan LBS Göteborg och LBS Nyköping.

 

Watch LBS Esport Awards 2020 Final – Göteborg vs Nyköping! from LBSesport on www.twitch.tv


LBS GAGameawards

LBS Game Awards är vår stora gala inom spelgrafik och speldesign. 400 elever träffas för att tävla i de olika kategorierna och ha en superkul dag. Nedan ser du några bidrag från föregående år: