LBS logo

Digitalt öppet hus

Vi svarar på dina frågor! 💭

Vi ser fram emot att träffa er på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även dragit igång den här sidan så vi kan visa upp vår skola digitalt. Det här är ditt Go-To-place för all möjlig information om oss och vad som händer på LBS Linköping. Vi körde även ett live öppet hus via Facebook, missade ni det kan ni se filmen i efterhand nedan.


Live-stream!

Missade du vår live-stream på vår Facebook. Vi svarade på frågor och berättade om skolan och hur det är att plugga här i Linköping. Missade du detta kan du se den i efterhand här, nu.

/Dejan Durmis, Rektor


Ta en 3D-titt

Välkommen till vår superläckra skola som är nyrenoverad helt enligt LBS Kreativa Gymnasiets inredningskoncept. Allt för att inspirera er elever att tänka utanför boxen och våga skapa fritt.

Skolan ligger centralt i Linköping på Badhusgatan 5, promenadavstånd från resecentrum. Skolans lokaler är uppfräschade och moderna med alla tillgängliga verktyg som krävs för att genomföra en god undervisning. Lunchen serveras på en restaurant 5 minuter promenad från skolan. Skolans gemensamma utrymmen bjuder in till att vänner hittas för de kommande åren på gymnasiet och vem vet, eventuellt för livet. 😁


Våra program