LBS logo

Välkommen till LBS Linköping

Kreativt gymnasium i Linköping!

Nu ska du äntligen få välja gymnasium. Vi hoppas verkligen att du hittar rätt utbildning för just dig. Vill du ha en kul gymnasietid full med kreativt skapande och samtidigt vara förberedd för framtidens kreativa branscher och vidareutbildningar när du pluggat klart är vi skolan för dig. Vårt jobb är att hjälpa dig bli grym inom ditt unika intresse så att du efter gymnasiet kan gå ut och sätta siktet mot ditt drömjobb.


Våra program

På LBS kan du välja utbildning utifrån ditt specifika intresse med grund i de högskoleförberedande programmen Estetiska programmet eller Teknikprogrammet. Du söker via din hemkommuns antagningsenhet. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med din ansökan.

App- och webbutveckling animation, grön gubbe
design spelgrafik
design grafisk design
design kreativ kommunikation
design spelutveckling
Media-beteende

Vanliga frågor och svar

Här finns svar på de vanligaste frågorna vi får från elever och vårdnadshavare.

Stories

Se alla stories

Välkommen till LBS Linköping

Vi utbildar dig för framtidens kreativa branscher. LBS är det självklara gymnasievalet för dig som är intresserad av en kreativ framtid och som vill ha högskolebehörighet efter gymnasiet. På LBS får du bästa möjliga förutsättningar att kunna påverka din egen framtid och lyckas i framtidens kreativa branscher. Med kunskap, självförtroende, trygg skolmiljö och motivation är detta möjligt.

 

Program på skolan LBS Linköping

På LBS Linköping erbjuder vi gymnasielinjerna teknikprogrammet och estetiska programmet. Inom de programmen utbildar vi i Foto & film, Grafisk design, E-SportMedia-beteende, Spelgrafik, Spelutveckling och App- och webbutveckling. Läs mer om skolan här.

 

Adress

Badhusgatan 5

582 22 LINKÖPING