LBS logo

LBS Lindholmen

LBS Lindholmen - nystart

Till höstterminen 2020 vill vi starta en skola på Lindholmen i Göteborg eftersom behovet av kreativa och välutbildade personer väntas öka i takt med att allt fler vanliga tjänster automatiseras och på sikt ersätts av artificiell intelligens och robotar.

LBS Kreativa Gymnasiet är skolan för dig som är kreativ och vill kombinera ditt intresse med kvalitativa studier. Vi erbjuder högskoleförberedande utbildningar fyllda av kreativt skapande som leder jobb inom exempelvis den växande spelindustrin, reklam- eller filmbranschen. Läs mer om vilka program vi vill erbjuda här nedan.

Låter detta som något för dig? Anmäl ditt intresse i formuläret längre ned på sidan.

Anmäl ditt intresse

Uppgifterna kommer inte användas till marknadsföring utan är endast i syfte att undersöka intresset för våra nya program.


Våra program

Estetiska programmet: Bild och formgivning

Profil: Spelgrafik och grafisk design

Fångas du av skuggorna när andra bara ser motståndare? Tittar du på blänket i motorhuven när andra bara gasar? På LBS Spelgrafik läser du estetiska programmet med inriktningen bild och form med speciellt fokus på spelgrafik. Läs mer här.
———————————–

Estetiska programmet: Estetik och media

Profil E-sport

Är spel och E-sport det du verkligen brinner för? Drömmer du om en karriär antingen som proffs-spelare eller som arrangör inom E-sport-event? Då är LBS E-sport utbildningen för dig. Läs mer om E-sport här.
———————————–

Teknikprogrammet: Design och produktutveckling

Profil Spelutveckling

Är du nyfiken på hur spelfigurerna kan falla så naturligt? Vill du veta hemligheten bakom framgångsrika spelproduktioner? På LBS Spelutveckling läser du teknikprogrammet med inriktning design och produktutveckling men med djupdykningar i ditt stora intresse – spelprogrammering. Läs mer här.
———————————–

Teknikprogrammet: Informations- och medieteknik

Profil Systemutveckling

Vill du arbeta med webbutveckling och programmera framtidens appar för både smartphones och surfplattor? På LBS Systemutveckling läser du teknikprogrammet med inriktningen informations- och medieteknik och får möjlighet att arbeta praktiskt med både UX, webb och applikationer. Läs mer här.