LBS logo

VI SES TILL HÖSTEN!

Välkommen till LBS!

Den här sidan är för dig som redan sökt till oss inför hösten eller redan nu längtar efter mer information om skolan och skolstarten. Längre ner berättar rektor Erika mer om vad som kommer hända i augusti när vi drar igång. Men kanske vill du innan dess veta mer om hur vi jobbar på LBS och vilka program vi har?

 

LBS Jönköping är skolan för dig som vill starta resan mot framtidens kreativa branscher. Vi brinner för att elever ska få möjlighet att utvecklas i en trygg men samtidigt utmanande miljö. Vi arbetar väldigt kreativt och försöker alltid koppla ihop olika ämnen och kurser. Det gör det lättare för dig att lära dig hur olika ämnen och kunskaper kan kombineras i projekt som mer liknar uppgifter från branschen.

 

 

 


Kan jag börja på LBS?

Vi har fortfarande platser kvar på våra program. Är du intresserad av att söka till oss? Kontakta då Rektor Erika på: erika.almerheim@lbs.se

 

Om du vill se steg för steg hur antagningen fungerar och hur du ändrar ditt val under sommaren finns mer information på gymnasieantagningen.
Vi som skola tar över antagningen till hösten.


Till dig som valt oss

Hej på dig nya etta, så kul att du har sökt till vår kreativa skola! Nu när du är en av oss vill vi ge dig lite mer info om när vi börjar och vad du kan förvänta dig. Först å främst, den 1 juli är antagningen klar och du kan gå in och tacka ja till utbildningen på antagningswebben. Första dagen i skolan är den 23 augusti, kl 9.10 den dagen har vi skolan för oss själva då tvåor och treor börjar dagarna efter.

 

Din första tid på skolan kommer innehålla många sociala inslag för att du ska lära känna dina nya klasskompisar, men också alla andra elever på skolan. Den här tiden är viktig och det är många minnen och vänskapsband som skapas, ta tillfället i akt och njut av ditt nya liv på gymnasiet.

 

Vi lovar att du kommer få uppleva en riktigt härlig och utvecklande tid med oss 😊

Rektor Erika

En digital rundtur?

Välkommen till vår fina skola på Västra Storgatan 12, mittemot Resecentrum med härlig vätterutsikt.
Häng med in och kolla hur vi har det! 😁