• Välkommen till LBS Jönköping

Oss hittar du mitt i centrala Jönköping precis vid resecentrum. I en nytänkande och kreativ skolmiljö med olika studios har vi lyckats skapa en unik stämning. Lärarna är engagerade och använder modern pedagogik med datorn som främsta hjälpmedel, allt detta bidrar till att eleverna verkligen gillar skolan. Faktum är att vi har de mest nöjda eleverna av alla gymnasieskolor i Jönköping enligt kommunens så kallade brukarenkät som genomförs på alla skolor varje år. Kreativa Jönköping växer för varje år, inte minst tack vare spännande utbildningar på högskolan och mängder av nystartade företag. Nu är det vår tur att bidra till detta!

Välkommen att bli en av oss


Kvalitetsrapport

Här hittar du den senaste kvalitetsrapporten från LBS Jönköping.

Studenten 2017 LBS Jönköping

Plats: Spira

08.30 Samling, fotografering & mingel

09.15  Programmet startar på scenen. Betygsutdelning m.m.

12.00 Utspring


Under förmiddagen inne på Spira deltar endast avgångselever och personal. Föräldrar, anhöriga och andra intresserade är välkomna att fira studenterna vid utspringet kl. 12.00. Alla besökare samlas utanför Spira. Utspringet kommer ske på spiras terrass som är på ”baksidan” mot sjön.

Parkering för gäster sker antingen i direkt anslutning till lokalerna, eller i närliggande parkeringshus.

Efter utspringet är avslutningen över och skoldagen slut.

För studenterna serveras en brunch under förmiddagen.

VÄLKOMNA!

Om ni har frågor innan eller under studentdagen är ni välkomna att kontakta Agnes Johansson på LBS: 036-15 26 50 eller 076 8008 758