LBS logo

Digitalt öppet hus

Vi svarar på dina frågor! 💭

Vi ser fram emot att träffa er på våra öppna hus på ett tryggt vis, men vi har även dragit igång den här sidan så vi kan visa upp vår skola digitalt. Det här är ditt Go-To-place för frågor och svar om oss och vad som händer på LBS Helsingborg. Vi körde även ett live öppet hus via Facebook, missade ni det kan ni se filmen i efterhand nedan.

 

 

Vi hoppas att vår glädje och passion för det vi gör och skapar på skolan ska nå dig genom datorskärmen!

 


Se vår live-stream

Den 21 april hade vi en livestream på vår Facebook. Vi svarade på frågor och berättade om skolan och hur det är att plugga här i Helsingborg. Missade du detta kan du se den i efterhand här, nu/Anders Johnsson, Rektor
Tillbaka till toppen


Ta en tur i skolan

Mitt i centrala Helsingborg, en minuts promenadväg från Knutpunkten (tåg/buss) och precis intill stadsbiblioteket ligger vår fina skola.

På skolans 2700 kvm finns alla de förutsättningar som krävs för att bedriva våra program med god kvalitet. Förutom undervisningssalar för teoretiska ämnen finns salar för foto, film, laborationer och grupparbeten (grupprum). Utöver detta finns gemensamma uppehållsutrymmen fördelade över skolan samt en inbjudande skolgård med bord och bänkar. Samtliga lektionssalar är utrustade med trådlöst nätverk, projektorer och högtalare. Skollunch serveras i skolans lokaler.


Om E-sport


Om Foto & Film


Om grafisk design


Om spelgrafik


Om spelutveckling