LBS logo

Här flödarkreativitet och idéer

Skolan finns i kreativa lokaler i centrala Halmstad. Hos oss får du hänga med proffsiga och engagerade lärare som alla gör sitt bästa för att du ska nå dina mål och drömmar. Vi tror att du skulle trivas och hoppas att även du vill bli LBS:are och plugga på något av de spännande, högskoleförberedande program vi erbjuder.

 

I Halmstad finns mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med såväl medie- som spelbranschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du ges en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en karriär inom grafik-, medie-, webb- och spelbranschen.

Möt rektorn på LBS Halmstad

Hej jag heter Linda och är rektor på skolan. Det bästa med LBS är alla våra härliga elever och min fantastiska personal. Vi bedriver fantastisk skola där vårt ständiga fokus är att alla ska utvecklas maximalt både studiemässigt och på ett personligt plan. Vi är en skola med hög trygghet, en plats där man får vara sig själv.

 

Stämningen på skolan präglas av en mycket stark gemenskap. Vi strävar efter hög tillgänglighet och en närhet mellan alla på skolan. Vi arbetar mycket med respekt, trygghet och vikten av att få vara precis som man är.

 

Mitt råd till dig som ska börja hos oss är att ha krav och förväntningar både på dig själv och på utbildningen. Vi finns där för din skull. Ta ansvar för dina studier men gör också dina tre år hos oss till de absolut bästa och något att minnas för alltid.

 

/Linda Ekstrand

 

Antal elever på skolan. Ca

150

Vad händer på LBS?

MAMA logga

LBS Media and Music Awards


LBS egna gala för musik-, design- och medieelever. Elevarbeten hyllas och prisas under en helkväll!

Game Awards logga

LBS Game Awards


Ett event där vi hyllar våra spelgrafiker och spelutvecklare! Bidrag lämnas in till en jury som på kvällen för eventet korar vinnarna.

ESA logga

LBS E-sports Awards


Varje år hålls LBS E-sport League som slutligen avgörs under E-sport Awards. Lagen får vara proffs för en dag medan de slåss om medaljerna.

elever sitter med sina datorer och studerar tillsammans.

Eleverna har ordet

Vi elever ser fram emot att träffa dig på öppet hus eller elev för en dag för att visa upp vår coola skola. Här får vi lära oss allt som behövs för att vi ska kunna vara med och skapa framtidens spel, filmer, appar, bilder, animationer och mega-event. Det är vi som ska forma kommunikationen i samhället. YouTube generationen, nu tar vi över!

/Eleverna på LBS Halmstad

Skolan med ett ord

sweet!