LBS logo

Välkommen till LBS!

Den här sidan är för dig som redan sökt till oss inför hösten, eller vill byta till oss under sommaren och redan nu längtar efter mer information om skolan och skolstarten. Längre ner berättar rektor Linda mer om vad som kommer hända i augusti när vi drar igång. Men kanske vill du innan dess veta mer om hur vi jobbar på LBS och vilka program vi har?

 

 

LBS Halmstad är skolan för dig som vill starta resan mot framtidens kreativa branscher. Vi brinner för att elever ska få möjlighet att utvecklas i en trygg men samtidigt utmanande miljö. Vi arbetar väldigt kreativt och försöker alltid koppla ihop olika ämnen och kurser. Det gör det lättare för dig att lära dig hur olika ämnen och kunskaper kan kombineras i projekt som mer liknar uppgifter från branschen. Hos oss kommer du också att få uppleva LBS-andan, vi är en liten skola där alla känner alla och du blir respekterad för den du är.

 

Har du inte sökt är det inte för sent, vi har plats för fler på våra program i höst och du är välkommen att söka till det estetiska programmet eller teknikprogrammet.

 


Kan du börja på LBS?

Hos oss finns det ännu platser kvar på våra program. Är du intresserad av att söka till oss? Kontakta rektor Linda så hjälper hon dig. Mejla: linda.ekstrand@lbs.se

Om du vill se steg för steg hur antagningen fungerar och hur du ändrar ditt val under sommaren så finns mer information på gymnasieantagningen.
Vi som skola tar över antagningen till hösten.


Till dig som valt oss

Hej på dig nya etta, så kul att du har sökt till vår kreativa skola! Nu när du är en av oss vill vi ge dig lite mer info om när vi börjar och vad du kan förvänta dig. Först å främst, den 1 juli är antagningen klar och du kan gå in och tacka ja till utbildningen på antagningswebben. Du kommer börja hos oss den 17 augusti kl. 9.00.

 

Din första tid på LBS kommer innehålla flera aktiviteter för att du ska lära känna dina nya klasskompisar, men också för alla elever på skolan. Vi har allt från den årliga populära äggtävlingen till instagramjakt, filmklubb och annat skoj. Som ny på skolan skapar ni den första tiden roliga minnen, fyller i frågeformulär om dig själv, har fotosessions, gör självporträtt etc som sedan läggs ner i en tidslåda och öppnas först den dagen du tar studenten.

 

Tillsammans ska vi göra dina tre år hos oss till de absolut bästa: med mycket ny kunskap, humor och många skratt. Hos oss får du utbildning av hög kvalitet med fokus på kreativitet och upplevelser. Vi lovar att du kommer få uppleva en härlig tid hos oss! 😊

/Rektor Linda

En digital rundtur?

Visste du att vår skola byggdes för oss redan 2004? Läget i stan gör det lätt att ta sig hit både till fots och med kollektivtrafik. Samtidigt kan vi njuta av närheten till hav och natur precis runt knuten. 😁