LBS logo

VÄLKOMMEN TILL LBS GÖTEBORG

Exciting times!

Nu ska du äntligen få välja gymnasium. Vi hoppas verkligen att du hittar rätt utbildning för just dig. Vill du ha en kul gymnasietid full med kreativt skapande och samtidigt vara förberedd för framtidens kreativa branscher och vidareutbildningar när du pluggat klart är vi skolan för dig. Vårt jobb är att hjälpa dig bli grym inom ditt unika intresse så att du efter gymnasiet kan gå ut och sätta siktet mot ditt drömjobb.


Information om DISTANSUNDERVISNING

Med anledning av beslutet att LBS Kreativa gymnasiet Göteborg nu går över till distansundervisning kommer här lite information om hur det kommer att se ut:

Onsdag 18 mars – STUDIEDAG

Torsdag 19 mars – STUDIEDAG

Fredag 20 mars – DISTANSUNDERVISNING enligt schema

Från och med måndag 23 mars och framåt – DISTANSUNDERVISNING enligt schema.

Vi har byggt en sida med massor av matnyttig information som handlar om distansstudier. Här får man som elev och vårdnadshavare gärna titta in för att lära sig mer om hur LBS Göteborg jobbar med just distansundervisning.

sites.google.com/ga.lbs.se/lbs-goteborg-distans


Våra program

På LBS kan du välja utbildning utifrån ditt specifika intresse med grund i de högskoleförberedande programmen Estetiska programmet eller Teknikprogrammet. Du söker via din hemkommuns antagningsenhet. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med din ansökan.

Frågor och svar

Vill du veta var vi äter lunch? Om man får busskort eller kanske hur svårt det är att komma in? Här finns svar på de valigaste frågorna vi får från elever som du och från föräldrar.

INTRESSEANMÄLAN


Stories

 

Se alla stories

VÄLKOMMEN TILL LBS Kreativa Gymnasium i Göteborg

LBS Kreativa Gymnasium i Göteborg har utbildningar inom estetiska programmet och teknikprogrammet. Hos oss får du hjälp att utmana dig själv och att våga tro på att allt är möjligt. Med fokus på ditt intresse i en trygg och inspirerande miljö hjälper vi dig att utforska din kreativitet, samtidigt som du får med dig en högskoleförberedande utbildning i ryggsäcken.

LBS Utbildningar i Göteborg

På LBS Göteborg erbjuder vi gymnasielinjerna teknikprogrammet och estetiska programmet. Inom de programmen erbjuder vi fördjupningar inom E-sport, Foto & Film, Spelgrafik, Spelutveckling och Systemutveckling. LBS Mediegymnasiet finns också i Göteborg. Där kan man utbilda sig inom estetiska programmet, samhällsvetenskapliga programmet och språkintroduktion.

Adress:

Östra Hamngatan 13
411 10 GÖTEBORG