STUDENTBALEN

Onsdagen 1:e juni är det dags för våra studenter att gå på balen! För er som anländer till röda mattan i bil så är det 17.30 som gäller men jag skulle rekommendera att komma tidigare. Eftersom vi delar med två andra skolor kommer det att vara väldigt mycket människor. Åker man inte bil så är man välkommen när man känner för det direkt till stadsparken där vi minglar och nära och kära har möjlighet till att fota er! 19.00 är det dags för oss friskolor att gå in det gör inget självklart om ni går in lite tidigare.
OBS – när ni kommer in går ni till bordet där det står FRISKOLORNA, där lämnar ni er biljett och leg.  till dem som stämmer av. Därefter går ni in till nattklubben och minglar innan vi sätter oss till bords. Där inne letar ni upp ert biljettnummer på borden och sätter er till bords och njuter av maten!

TILL ANHÖRIGA: som jag tidigare nämnde så kommer det vara mycket folk då vi delar med Viskastrand och Almåsgymnasiet i år så om ni vill ha en bra plats längs röda mattan så rekommenderar jag er att komma i god tid!

Hälsningar Louisa Ask/Balkommitén

Skolavslutning och student

Onsdag den 1:a juni är det Studenternas bal. Insläppet börjar 19.00.

Onsdagen den 8:e juni kommer det att vara gemensam skolavslutning för årskurs 1 och 2 med start klockan 9.00.

Fredagen den 10:e juni är det studentavslutning. Eleverna kommer att samlas på morgonen för fotografering (schema kommer senare). Därefter kommer de att sluta upp vid skolan för en gemensam avslutning.

Klockan 12.00 kommer eleverna att springa ut. Detta gör de klassvis på vår balkong.

Välkomna!

SYSTEMUTVECKLING

Nu går det fint att söka till programmet systemutveckling på gymnasieantagningens hemsida. Programmet är sökbart under omvalsperioden som är 15/4-16/5. Har du frågor kring programmet får du gärna höra av dig till skolan. Det går också bra att besöka vårt öppna hus den 27/4. Vålkommen!

ANTAGNINGSPOÄNG 2015

Grafisk Design 221
Spelgrafik 207
Musikproduktion 211
Spelutveckling 222
Arkitekt & Samhällsbyggande 244

Siffrorna är medeltal från föregående år och ger endast en indikation. Vi rekommenderar alltid att söka eftersom poängen ändras från år till år.

Det som är unikt med vår skola är att alla får vara som de är! Är du ny på skolan så lär du känna alla på nolltid. Vi har fantastiska och inspirerande lärare som får skolan att bli en höjdpunkt. Vi har en kamratlig känsla med nära till lärarna om du har frågor eller bara vill prata.

Hälsningar eleverna på LBS Borås


Kvalitetsrapport

Här hittar du den senaste kvalitetsrapporten från LBS Borås.